Om LF Invest

LF Invest bildades år 2003 av entreprenören och västeråsaren Lars Forslund. En koncern som idag består idag av Harry Berglund Förvaltnings AB, HJT Service AB, HJT Städ AB, HJT Förvaltning AB samt Frankgruppen med restaurangerna Frank, Nya Hattfabriken, The Circus och Madame Josephine.

På LF Invest arbetar vi aktivt med att hela tiden utveckla bolagen och hitta kompletterande verksamheter. Gemensamt för alla våra bolag är den starka förankringen till Västerås som stad och ambitionen om att bidra till ett positivt företagsklimat.

Sedan LF Invest grundades har samhällsengagemanget utgjort en stor och viktig del i vårt arbete. Genom ett omfattande sponsringsarbete till idrottsklubbar, föreningar och kultursatsningar har vi varit med och bidragit till en mer attraktiv och levande stad. 

Idrott föder gemenskap och tillhörighet

Idrott och engagerade föreningar behövs, inte minst för våra barn och ungdomar. Genom att stötta några av de aktiva idrottsklubbarna i staden är vi med och bidrar till att fler får möjlighet att utöva olika idrotter och utvecklas tillsammans.

Tillsammans skapar vi en bättre framtid

På LF Invest har vi valt att stötta både juniorer och seniorer, från nybörjarnivå upp till elitnivå. Ett aktivt och självklart val från vår sida. Elit skapar bredd och bredd skapar elit. Vi vill vara med hela vägen – från knattar till elitspelare.

Långsiktiga investeringar för framtidens Västerås

Sedan 2003 har vi investerat och utvecklat bolag med lokal förankring till Västerås. Allt för att förbättra, förnya och investera i en långsiktig trygghet för oss och våra kunder.