Samhällsengagemang

LF Invest har en lång tradition av att på olika sätt bidra till samhället där vårt sponsringsarbete alltid varit en viktig del. Sedan bolaget bildades år 2003 har vi årligen engagerat oss i stort antal idrottsföreningar och kulturinitiativ med en lokal förankring till Västerås. Här kan du läsa mer om vårt sponsringsarbete och initiativen vi stöttar.

Västerås IK

VIK är en av Sveriges största ishockeyföreningar med cirka 800 aktiva spelare och 250 ledare. Västerås IK har fostrat många stora hockeyspelare genom åren. 

VSK Bandy

VSK Bandy är Sveriges mest framgångsrika bandyförening på herrsidan och Sveriges största bandyförening gällande antal bandyspelande flickor/damer.

VSK Fotboll

VSK Fotboll har funnits sedan 1904 och är en klubb som bedriver både barn-, ungdomsfotboll samt herr- och damfotboll på högsta nivå.

VästeråsIrsta HF

VästeråsIrsta HF, VIHF, är Västmanlands största inom handboll och är framgångsrik på både dam- och herrsidan på elitnivå.

Romfartuna GIF United

Romfartuna GIF United bedriver en aktiv fotbollssektion för intellektuellt funktionsnedsatta på både barn- och seniornivå.

Arty

Arty är en lokalt baserad kulturstiftelse som arbetar för att länka samman näringsliv, kultur och samhälle. 

TeeCeeRacing

TeeCeeRacing är ett Västeråsbaserat dragracing team som genom åren nått stora framgångar inom sporten.

Västerås Vänner

Västerås Vänner är ett bolag som bedriver evenemang-, PR-verksamhet samt främjande av företagande, idrott och kulturliv i Västerås.

Konserthusets vänner

Konserthusets Vänner är en ideell förening som stödjer verksamheten i Västerås Konserthus.

VIP 100

Västeråsklubben VIP100 är en stiftelse i Västerås som bidrar till Västerås idrottsliv och som årligen delar ut stipendium till lovande unga västeråsare.