Våra bolag

Genom våra bolag är vi med och investerar i och utvecklar Västerås.

Harry Berglund Förvaltnings AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella lokaler med kärlek, omtanke och kvalitet. Hos Harry Berglund kan alla bo, verka, leva och trivas.

På HJT Service hjälper vi industrier, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar med allt som rör fastighetsunderhåll. Vi arbetar hårt för att vara det självklara valet när det kommer till hjälp med Hemmet, Jobbet och Trädgården och vi erbjuder våra tjänster dygnet runt, året om, i ur och skur.

HJT Städ erbjuder kompletta städtjänster till industrier, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför allt från kontorsstädning, butiksstädning och flyttstädning till byggstädning, fönsterputsning och storstädning. Med vår hjälp får ni ett skinande rent resultat och tid över för annat.

HJT Förvaltning

HJT Förvaltning investerar, förvaltar och äger kommersiella enheter, varav fartyget Pråmen är ett exempel. 

Frank slog upp sina dörrar hösten 2007 och förändrade på några år hela Västerås restaurangscen till det bättre. Med sin lilla bistroliknande lokal mitt i centrum och konceptet “Frank Rules” höjdes nivån rejält på Västerås restaurangkarta. Restaurangen har till även fått nationell uppmärksamhet av White Guide.

Nya Hattfabriken öppnade upp hösten 2011 med målsättningen att bli hela Västerås mest klassiska kvarterskrog. Det är hit du går när du längtar efter mat som smakar som den gjorde förr. På restaurangens övre plan hittar du även Hatthyllan, dit vi välkomnar företag & större sällskap att arrangera privata tillställningar.

Circus slog upp sina dörrar 2009 med ambitionen att skapa ett skönt, avslappnat ställe för alla som längtade efter goda cocktails, ett glas vin efter jobbet eller en svalkande öl serverad med både ett leende och tillsammans med enkel social barmat. Genom åren har Circus även stått värd för en mängd olika mingel och event.

Madame Josephine är vår galanta nattklubb med bartenders som mixar svalkande drinkar & DJs som bygger upp en rytmisk feststämning långt in på natten.